Jūrų uostų operacijos: specialieji BKT sprendimai.

Padangų linija PORTMAX vienija sprendimus, skirtus įvairių tipų jūrų uostų technikai ir užtikrinančius atsparumą dėvėjimuisi, puikų sukibimą su kelio danga ir išskirtinį saugumą.

Serenjas (Italija), 2022 m. vasario 28 d.

Atsparumas dėvėjimuisi, puikus sukibimas važiuojant sausa ir šlapia danga ir išskirtinis tvirtumas eksploatuojant ilgą laiką — šios padangų savybės jūrų uostų technikos atveju yra bene svarbiausios. Be to, kiekvienam šiomis sąlygomis veikiančios technikos tipui yra būdingi saviti ypatumai. Padangos konstrukcija turi ne tik atitikti bendrus reikalavimus, bet ir būti kruopščiai suplanuota.

Pavyzdžiui, tiltų kranams būtinos itin tvirtos padangos, gebančios atlaikyti didelę technikos masę. Savo ruožtu konteinerių krautuvams turi būti parenkamos padangos, užtikrinančios maksimalų veikimo našumą ir išskirtinį stabilumą vykdant kėlimo darbus. Be to, krautuvų padangos turi garantuoti puikų manevringumą ir optimalų valdomumą keliant. Terminalinių vilkikų atveju galioja (atsižvelgus į jų įveikiamus didelius atstumus) maksimalaus atsparumo dėvėjimuisi ir puikios sukibimo gebos reikalavimai.

BKT jūrų uostų technikai skirtų padangų asortimentas apima sprendimus, tinkamus įvairiai jūrų uostų terminaluose naudojamai technikai, įskaitant išskirtinių savybių, konkrečioms užduotims pritaikytas padangas.

BKT padangos atitinka su jūrų uostų operacijomis ir logistika susijusius reikalavimus ir gali būti naudojamos sudėtingose ir pavojingose zonose, įskaitant nelygią cemento dangą. Padangos pritaikytos kelti sunkius krovinius ir užtikrina visišką saugumą. Konkrečiai, BKT radialinių padangų linijoje siūlomi šie sprendimai:

Padangos PORTMAX PM 90 konteinerių krautuvams

PORTMAX PM 90 — tai radialinės padangos, sukurtos konteinerių krautuvams. Šių padangų konstrukcija yra ypatinga dėl vientiso metalinio kordo ir užtikrina išskirtinį tvirtumą dirbant su sunkiais kroviniais. Plieninis kordas garantuoja maksimalų padangų tvirtumą ir optimalų kelio dangai tenkančio slėgio paskirstymą. Unikalus protektoriaus antistatinis gumos mišinys yra atsparus įkaitimui ir užtikrina ilgaamžiškumą, nes yra atsparus neigiamų veiksnių poveikiui, įpjovimams ir dėvėjimuisi.

Padangos PORTMAX PM 90 yra puikus sprendimas, kai siekiama padidinti našumą mažesnio pasipriešinimo riedėjimui sąskaita, kuris leidžia ženkliai sumažinti degalų sunaudojimą. Šiuo metu šios padangos siūlomos 18.00 R 25 dydžio.

Padangos PORTMAX PM 93 PLUS jūrų uostų krautuvams, tiltų ir konteinerių kranams

Padangos PORTMAX PM 93 PLUS, kurių išskirtinė savybė yra ypatingas tvirtumas ir didelė keliamoji galia, yra idealus sprendimas intermodalinėms operacijoms naudojamiems jūrų uostų krautuvams.

Padangos užtikrina važiavimo komfortą ir saugo nuo buksavimo, be to, leidžia sumažinti degalų sunaudojimą. Itin tvirtos ir patikimos padangos PORTMAX PM 93 PLUS gali būti eksploatuojamos net sudėtingiausiomis sąlygomis, nes atlaiko itin dideles apkrovas ir išsaugo tvirtumą. Šiuo metu šios padangos siūlomos 16.00 R 25 dydžio.

Padangos PORTMAX PT 93 terminalų vilkikams

Padangos PORTMAX PT 93 sukurtos specialiai terminalų vilkikams ir puikiai tinka naudoti jūrų uostuose ir jų vidiniuose kompleksuose. Protektorius iš specialiųjų antistatinių savybių turinčios gumos užtikrina išskirtinį atsparumą dėvėjimuisi net sudėtingiausiomis sąlygomis ir didina intervalus tarp padangų keitimo bei leidžia išvengti su tuo susijusių technikos prastovų. Dėl ypatingo tvirtumo, važiavimo komforto ir itin gero eigumo padangos PORTMAX PT 93 yra geriausias pasirinkimas vykdyti intermodalinius pervežimus. Šiuo metu padangos siūlomos 280/75 R 22.5, 310/80 R 22.5 ir 315/60 R 22.5 dydžio.

PORTMAX linijos padangos harmoningai papildo BKT specializuotų sprendimų, skirtų jūrų uostų operacijoms ir atitinkančių šio sektoriaus profesionalų poreikius, liniją. Juk kiekviena veikla yra unikali ir jai reikalingos specialiai pritaikytos padangos.

 

Foto galerija