Naujienos

27.03.2024
Bohnenkamp pardavimų specialistai sezono metu konsultuoja ir vykdo užsakymus 7 dienas per savaitę.
Jums reikalingus produktus iš mūsų sandėlio Jūs taip pat galite gauti 7 dienas per savaitę.
Dėl konsultacijų, užsakymų pateikimo ir pristatymo datų derinimo kreipkitės į mūsų specialistus tel. +370 5 2332355.
08.03.2024
Kviečiame aplankyti Bohnenkamp UAB stendą C13, kuriame turėsite galimybę sužinoti apie padangas, ratus bei dubliavimo sistemas žemės ūkio technikai, statybinei ir kelių tiesimo technikai, ir apie stambiagabarites/OTR padangas
08.02.2024
Bohnenkamp programėlė suteikia novatorišką reklamacijų dėl padangų teikimo ir jų dokumentavimo sprendimą. Patogi sąsaja suteikia galimybę nufotografuoti sugedusią padangą ir įkelti nuotraukas tiesiai į programėlę. Programėlėje integruota vaizdo apdorojimo technologija užtikrina aiškius ir lengvai nuskaitomus vaizdus – tai palengvina reklamacijų nagrinėjimą. Nesvarbu, ar esate kelyje, ar namuose, programėlė suteikia galimybę paprastai ir patogiai pateikti prašymą ir gauti reikiamą pagalbą.
15.01.2024
Naujovės tikslas – atliepti visus, įskaitant specifinius, klientų poreikius. Siekiant šio tikslo, padangų asortimentas papildytas naujais dydžiais - nuo šiol padangos SKID MAX SR-SKIDDER siūlomos ir 300/70R16.5 dydžio, o BK-LOADER 53 - taip pat 405/70R18 dydžio. Be to, BKT pasiūlymą papildė du EARTHMAX SR 53 padangų L-5 ** UMS ir L-5 *** klasių modeliai.
22.12.2023
Mažesnis dirvos sutankinimas, mažesnės kuro sąnaudos, savaiminio valymosi geba ir nesudėtingas naudojimas - šios padangų savybės, tirtos lauko bandymų metu, lėmė jų pripažinimą. Jas įvertinęs, Vokietijos nepriklausomas bandymų institutas DLG suteikė bendrovės BKT padangoms AGRIMAX V-FLECTO kokybės ženklą DLG-APPROVED.
11.08.2023
Kataloge pateikiami visų modelių KENDA moto padangų keturračiams, sportiniams ir plento motociklams, motoroleriams, aprašymai ir pritaikomumas.
13.06.2023
Įmonė „Kenda“, viena iš pasaulyje pirmaujančių padangų gamintojų, atnaujino savo prekių ženklo įvaizdį ir logotipą, kuris simbolizuoja įmonės viziją – „Sukurta jūsų kelionei“ (angl. Designed for Your Journey). Naująjį logotipą sudaro trys dizaino elementai, atspindintys kokybės užtikrinimą, tvirtą pagrindą ir kelią į priekį.
10.05.2023
Bohnenkamp programėlė yra inovatyvus sprendimas, skirtas pranešti apie padangų defektus ir juos dokumentuoti. Patogios sąsajos dėka Jūs galite nufotografuoti defektingą padangą ir iškart įkelti nuotraukas į programėlę. Programėlėje įdiegta vaizdų tvarkymo technologija užtikrina vaizdo ryškumą ir įskaitomumą, o tai palengvina reklamacijų nagrinėjimo procedūrą. Kad ir kur bebūtumėte – kelyje ar namuose – programėle visur paprasta ir patogu naudotis ir pateikti paraišką bei gauti būtiną pagalbą.
1 2 3 4 5 ... 11 Kitas