BKT reaguoja į pramoninės krovos darbų iššūkius

Pateikiamas padangų asortimentas skirtas šakinių krautuvų darbui pagerinti.

Serenjas (Italija), 2022 m. balandžio 28 d.

Pramoninės logistikos operacijos kelia daugybę iššūkių šioje aplinkoje dirbančiai technikai ir ypač su šia technika naudojamoms padangoms. Krovinių pervežimas ir krova reikalauja išskirtinio stabilumo, sukibimo, didelės keliamosios galios ir, galiausiai, aukšto lygio vairavimo komforto. Tačiau visų pirma labai svarbu, kad padangos būtų itin tvirtos ir tvarios, nes vykdant logistikos operacijas, padangos keitimas dėl pažeidimo ar pradūrimo pareikalautų ne tik naujų investicijų, bet ir sukeltų transporto priemonės prastovas, turinčias įtakos darbo našumui.

Be to, sparčiai tobulėja pramoninių transporto priemonių, įskaitant šakinius krautuvus, konstrukcija, kurioje naudojama vis daugiau pažangiųjų technologijų produktų. Siekdama patenkinti nuolat besivystančio sektoriaus poreikius ir iššūkius, bendrovė BKT nuolat kuria pramoninius sprendinius, kurie garantuoja naudotojams geriausias įmanomas eksploatacines savybes ir yra tinkami vis sudėtingesnei technikai. Dėl šios priežasties Indijos prekės ženklas kuria naujus mišinius, kurie yra nepaprastai atsparūs įpjovimams ir plyšimui, bei itin aukšta temperatūra apdorotus mišinius, skirtus pervežti sunkius krovinius ir tuo pačiu išlaikyti puikų TKPH (vidutinį technikos pervežamo svorio ir greičio (km/val.) santykį).

Pagrindiniame bendrovės BKT sukurtų padangų asortimente, skirtame šiuolaikinių šakinių krautuvų darbui pagerinti, neabejotinai išsiskiria MAGLIFT linija, garantuojanti geriausias eksploatacines savybes saugumo ir keliamosios galios požiūriu, ir tuo pačiu užtikrinanti puikų apkrovos paskirstymą bei stabilumą. Tai nepaprastai atspari bekamerė padanga, skirta pavojingo slydimo rizikos mažinimui net pačiomis ekstremaliausiomis sąlygomis, o pasiekti šį rezultatą leidžia plieninės vielos, kurios sustiprina gaminio struktūrą. MAGLIFT padangoms gaminti naudojamas specialus mišinys, dėl kurio jos yra ypač atsparios dilimui ir įpjovimams. Be to, siekiant užtikrinti vairuotojų komfortą, centrinėje padangos dalyje įterptas minkštesnis mišinys, užtikrinantis puikų vairavimo komfortą.

MAGLIFT ECO yra padanga su plieninėmis vielomis, įtaisytomis į padangos kraštą, kuris užtikrina didžiausią sukibimą ir apsaugo nuo bet kokio slydimo.

Be to, ji pagaminta iš dviejų sluoksnių gumos mišinio, turi specialią formą ir labai plačius gruntkibius, užtikrinančius puikų stabilumą ir puikų apkrovos paskirstymą. Vienas iš išskirtinių bruožų yra speciali ratlankio apsauga, kuri saugo ją nuo pažeidimų ir įlenkimų. Mažas pasipriešinimas riedėjimui ir didelis atsparumas perkaitimui garantuoja maksimalų efektyvumą. MAGLIFT ECO yra standartinės ir „LIP“ versijos, pastaroji su asimetriniu padangos kraštu, kad nereikėtų uždėti antbriaunių.

MAGLIFT PREMIUM buvo sukurta šakiniams krautuvams, naudojamiems sudėtingiausioms operacijoms, ir turi ypač gilų protektorių, užtikrinantį eksploatacijos ilgaamžiškumą. Dėl ypatingos protektoriaus konstrukcijos ši padanga leidžia vairuotojams tikėtis puikios vairavimo kontrolės ir didelės priekinės bei šoninės traukos. Centrinis protektoriaus griovelis užtikrina mažą pasipriešinimą riedėjimui. Galimos standartinė ir „LIP“ versijos.

Be MAGLIFT, ypač efektyvus krautuvams skirtas sprendinys yra LIFTMAX LM 81, „All Steel“ konstrukcijos padanga, kuri garantuoja maksimalų korpuso stiprumą ir patvarumą bei mažą pasipriešinimą riedėjimui, dėl ko sumažėja eksploatacinės sąnaudos ir pailgėja padangos eksploatacijos trukmė. LIFTMAX LM 81 užtikrina puikų vairavimo komfortą (ypač esant ilgiems maršrutams), būtiną tokiai veiklai, ir išskirtinį stabilumą važiuojant dideliu greičiu.

Šie specifiniai šakiniams krautuvams skirti gaminiai papildo jau ir taip gausų asortimentą, skirtą technikai ir transporto priemonėms, kurios atlieka krovimo, tankinimo, statybos, perdirbimo, logistikos, pramonės ir uosto krovos, miesto, kasimo, transporto ir intermodalinio transporto operacijas.

Bendrovės BKT tikslas visada buvo patenkinti daugybę skirtingų naudotojų poreikių, kiekvienai operacijai pateikiant tinkamas ir specifines padangas. Dėl šios priežasties prekės ženklas nuolat stengiasi plėsti savo padangų asortimentą, kurį šiandien sudaro daugiau nei 3200 gaminių.

Prisijunkite prie BKT spaudos centro: www.bkt-tires.com/ww/en/press-room

Foto galerija