BKT padangos automobiliniams kranams.

Lanksčios, patvarios ir ilgaamžės — šios padangos užtikrina komfortą, puikų sukibimą su kelio danga ir nepriekaištingą valdomumą bet kuriomis sąlygomis

Serenjas (Italija), 2022 metų sausio 24 diena

Automobiliniai kranai naudojami įvairiais tikslais pramonės, statybų ir infrastruktūros srityse. Šie kranai dažnai juda dideliu, net iki 80 km/val., greičiu. Todėl labai svarbu, kad kranų padangos būtų tinkamos dirbti žemos temperatūros sąlygomis. Geriausiai tinka radialinės padangos.

Padangos turi būti tinkamos važiuoti keliais, plentais ir agresyviais bei nelygiais, pvz., statybų aikštelių, paviršiais. 

Šios padangos turi būti ne tik universalios, bet ir tvirtos, atsparios dėvėjimuisi ir ilgaamžės.  

Galiausiai, būtinos tokios automobilinių kranų padangų eksploatacinės savybės, kaip antai važiavimo greitis ir komfortas. Šių padangų traukos geba ir jų valdomumas turi būti nepriekaištingi net ekstremaliausiomis sąlygomis.  

BKT padangos automobiliniams kranams sukurtos ir gaminamos taip, kad susidorotų su visais sunkumais, kurių kyla įveikiant itin sudėtingas užduotis, pvz., kai sunkiasvoris krovinys vežamas skirtinga kelio danga.  

Siekdama puikių našumo ir saugumo rodiklių, bendrovė BKT sukūrė padangas, kurios užtikrina nepriekaištingą tvirtumą vykdant krovinių kėlimo ir pervežimo darbus.

Visos automobiliniams kranams skirtos BKT padangos yra su plieniniu karkasu, pagamintos iš specialios įpjovimams atsparios gumos, užtikrinančios padangų ilgaamžiškumą. Padangų konstrukcija yra pritaikyta važiuoti dideliu greičiu keliais ir plentais.

Šiuo metu bendrovė BKT siūlo dvi automobiliniams kranams skirtų padangų linijas. Modelių asortimentas yra gausus, padangos tinka ir kitų tipų kranams, įskaitant pramoninę ir statybų techniką.  

Abejose linijose siūlomos tik radialinės padangos, kurių greičio indeksas „E“ ir „F“.

AIROMAX AM 27

AIROMAX AM 27 — tai modelis, kuris ypač tinka judėti keliais ir plentais dideliu greičiu. Šis modelis yra itin atsparus dėvėjimuisi, jam būdingos puikios traukos savybės, atsparumas dėvėjimuisi ant agresyvių ir nelygių statybų aikštelių paviršių.

Padangų kordo karkasą ir standinamąjį tarpsluoksnį (brekerį) sudaro keli plieno sluoksniai, o tai užtikrina padangų tvirtumą ir ilgaamžiškumą. Protektorius ir šoninės sienelės pagaminti iš gumos mišinio, kuris yra atsparus įpjovimams ir plyšimams. Ši medžiaga nebijo aukštos temperatūros ir išsklaido šilumą, susidarančią važiuojant dideliu greičiu viešaisiais keliais. Šiuo metu siūlomi penki dydžiai, t. y. 385/95 R 24, 385/95 R 25, 445/95 R 25, 505/95 R 25 ir 525/80 R 25.

AIROMAX AM 543

AIROMAX AM 543 puikiai tinka kranams, kurie naudojami statybose, nes padangų traukos ir valdomumo savybės yra puikios.   

Gilus dantytas protektorius užtikrina puikias eigumo savybes važiuojant bekele ir patikimai saugo padangas nuo apgadinimų. Šios padangos paprastai naudojamos ekstremaliomis, be kita ko, didelės apkrovos, sąlygomis, todėl bendrovė BKT skyrė ypatingą dėmesį jų išskirtiniam tvirtumui. Šiuo metu šios padangos siūlomos trijų dydžių, t. y. 385/95 R 24, 385/95 R 25 ir 445/95 R 25.

Skirtingoms užduotims būtinos skirtingų modelių padangos, visos jos yra suprojektuotos itin kruopščiai, užtikrina maksimalias eigumo savybes ir dar didesnį technikos veikimo efektyvumą.  

BKT tinklalapis žiniasklaidos atstovams: www.bkt-tires.com/ww/en/press-room