Geriausios sausiems paviršiams skirtos bekelės (OTR) padangos

Aplinkos sąlygos jau nebesvarbu – BKT jums pasiūlys tinkamiausias padangas! Mūsų bekelės (OTR) padangų asortimentas specialiai sukurtas važiuoti sudėtingiausiu reljefu – nuo uolėtų kalnų iki smėlėtų dykumų. Šiame tinklaraščio įraše aptarsime, kurios bekelės (OTR) padangos yra tinkamiausios vasarai ir sausiems paviršiams. Tad prisisekite saugos diržus ir mėgaukitės važiavimu – tuoj bus karšta!

Ar aplinkos sąlygoms tinkamos padangos išties yra svarbu?

Prieš aptardami mūsų labiausiai rekomenduojamų padangų penketuką, apžvelkime, kodėl taip svarbu įsitikinti, kad jos bus tinkamos atitinkamoms aplinkos ir oro sąlygoms. 

Pasirūpinti padangomis, kurios būtų tinkamos konkrečioms aplinkos ir oro sąlygoms, itin svarbu bekele važiuoti skirtų transporto priemonių (OTR) sektoriuje, nes tai gali turėti didelės įtakos darbų saugai ir našumui. Pavyzdžiui, pasirinkus ne specialiai šlapiai ir slidžiai dangai pritaikytas padangas, gali itin smarkiai nukentėti vykdomi darbai ir darbuotojų sauga. Kitas pavyzdys – dykumos sąlygomis naudojant padangas, kurios nėra skirtos karštam ir sausam orui, jos greičiau dėvėsis, reikės daugiau degalų, mažės trauka. O visa tai gali turėti įtakos bekelės (OTR) įrangos veikimui ir darbuotojų saugumui. Taigi, renkantis bekelės (OTR) padangas, būtina atkreipti dėmesį į tam tikras specifines savybes, garantuosiančias, kad jos bus pritaikytos oro sąlygoms, kuriomis eksploatuojama įranga.

Labai svarbu atkreipti dėmesį į tvirtą protektoriaus raštą, užtikrinsiantį nepriekaištingą trauką ir stabilumą ant sauso ir kieto paviršiaus, aukštą temperatūrą atlaikantį specializuotą gumos mišinį bei įpjovimams ir pradūrimams atsparias sustiprintas šonines sieneles. Rinkdamiesi šiomis savybėmis pasižyminčias bekelės (OTR) padangas, operatoriai pagerins savo įrangos našumą, saugumą ir tarnavimo trukmę įvairiomis oro sąlygomis.

Labiausiai mūsų rekomenduojamas bekelės (OTR) padangų, skirtų karštam ir sausam orui, penketukas

1. Earthmax SR 45

Earthmax SR 45 – tai plieninė, radialinė padanga, skirta fiksuotiesiems savivarčiams ir krautuvams, valdomiems ant uolėto ir abrazyvaus reljefo. Dėl savo tvirtos konstrukcijos ir unikalaus protektoriaus rašto, ši padanga pasižymi puikia trauka ir stabilumu ant sauso paviršiaus. Earthmax SR 45 sudėtyje taip pat yra specialių mišinių, didinančių padangos atsparumą įpjovimams ir pradūrimams bei užtikrinančių ilgesnę tarnavimo trukmę.

2. Earthmax SR 53

Earthmax SR 53 – tai dar viena puiki bekelės (OTR) padanga, skirta lankstiniams savivarčiams ir krautuvams, eksploatuojamiems sudėtingomis sąlygomis. Pažangus Earthmax SR 53 protektoriaus raštas suteikia neprilygstamą trauką ir stabilumą net ir ant nelygaus paviršiaus, pavyzdžiui, uolų ar griuvėsių. Be to, unikali konstrukcija su plienine juosta užtikrina patvarumą ir atsparumą įpjovimams ir pradūrimams.

3. Earthmax SR 30

Earthmax SR 30 – tai universali bekelės (OTR) padanga, itin tinkama krautuvams, greideriams ir buldozeriams. Dėl savo sustiprintų briaunelių ir protektoriaus rašto, šios padangos pažangi radialinė konstrukcija užtikrina puikų stabilumą ir trauką ant nelygaus ir sudėtingo reljefo. Kuriant Earthmax SR 30 taip pat buvo panaudoti specialūs mišiniai, kurie leis džiaugtis didesniu atsparumu dėvėjimuisi ir ilgesne tarnavimo trukme.

4. Earthmax SR 51

Earthmax SR 51 – tai dar viena BKT Tires padanga, idealiai pritaikyta automobiliniams greideriams ir krautuvams, eksploatuojamiems ant kietų ir uolėtų paviršių. Pažangus Earthmax SR 51 protektoriaus raštas suteikia puikią trauką ir stabilumą, o konstrukcija su plieno juosta užtikrina patvarumą ir atsparumą įpjovimams ir pradūrimams.

5. Earthmax SR 412

Earthmax SR 412 – tai specializuota, plieninė, radialinė padanga, skirta lankstiniams savivarčiams, krautuvams ir buldozeriams. Unikalus E-4 gylio protektorius užtikrina puikią trauką ir atsparumą karščiui, o tai leidžia operatoriams jaustis itin stabiliai, net ir vežant sunkius krovinius. Earthmax SR 412 padanga taip pat yra atspari įplėšimams ir pradūrimams, o tai itin aktualu dirbant sausose ir uolėtose vietovėse. 

Į trasą su BKT Tires

BKT Tires siūlo platų kokybiškų bekelės padangų, specialiai sukurtų įvairiems paviršiams ir veiklos sritims, asortimentą. Earthmax SR 45, Earthmax SR 53, Earthmax SR 30, Earthmax SR 51, Earthmax SR 412 – visos šios padangos suteikia puikią trauką, stabilumą, ilgaamžiškumą ir atsparumą dėvėjimuisi bei užtikrina didžiausią našumą ir produktyvumą darbo vietoje. Tiesa, tai tik keletas iš mūsų mėgstamų vasarai ir sausiems paviršiams puikiai tinkančių bekelės padangų. Mūsų svetainėje galite rasti kur kas daugiau įvairiai pritaikomų specializuotų bekelės (OTR) padangų!

Tad nesvarbu, ar esate kasybos įmonė, ieškanti padangų, pritaikytų atšiaurioms sąlygoms po žeme, ar statybos bendrovė, ieškanti padangų, kurios atlaikytų dykumos karštį ir sausumą, BKT Tyres jums padės.

Foto galerija