Naujovė: AGRIFORCE BK T71 - pirmas BKT guminių vikšrų serijos modelis, skirtas žemės ūkio technikai

Bendrovė BKT plečia savo produktų asortimentą ir pradeda veikti naujame rinkos segmente. Nuo šiol BKT pasiūloje galima bus rasti guminius vikšrus AGRIFORCE BK T71, kurie atverčia naują puslapį BKT veiklos istorijoje.

Paroda SIMA (Paryžius, Prancūzija), 2022 m. lapkričio 06–10 d.

Jokių ribų - taip galima apibrėžti bendrovės BKT strategiją, plėtojamą nusprendus pradėti veiklą naujame rinkos segmente. Šiandien bendrovė pristato naujovę - AGRIFORCE BK T71, pirmąjį naujos guminių vikšrų serijos modelį, skirtą didelės galios traktoriams, naudojamiems dirvai įdirbti ir derliui nuimti.

BKT specialistai žino, kad tam tikromis aplinkybėmis, atsižvelgus į naudojimo sritį ir paskirtį, palyginti su padangomis, vikšrai gali būti funkcionalesni. Todėl buvo nuspręsta praplėsti ir iki šiol gausų buvusį produktų asortimentą nauja prekių kategorija.

Guminiai vikšrai leidžia didinti našumą ir eksploatacines charakteristikas, nes vikšriniai traktoriai gali važiuoti laukais dideliu greičiu ir neprarasti galios, be to, jų kuro sąnaudos yra mažesnės.

SIMA parodoje (06 salė, H028 stendas) bendrovė BKT pristatys daugybę naujovės išskirtinumą pabrėžiančių ypatumų. Vikšrų AGRIFORCE BK T71 protektoriui gaminti naudojamas gumos mišinys, pasižymintis išskirtinėmis eksploatacinėmis savybėmis, kaip antai su niekuo nepalyginamas atsparumas įpjovimams, plyšimams ir dėvėjimuisi. Patobulintas protektoriaus raštas užtikrina puikią trauką ir eigumo komfortą, o optimizuota keteros forma - išskirtinį lankstumą. Be to, vikšro karkasas sutvirtintas keturiais itin tvirto metalinio kordo sluoksniais.  Visa tai leidžia vikšrams AGRIFORCE BK T71 užtikrinti balansą tarp stabilumo ir lankstumo bei lemia jų išskirtinį ilgaamžiškumą.

Šiandien rinkai pateikiami 18 × 6 × 44 colio vikšrai AGRIFORCE BK T71. Tačiau netrukus bus pasiūlyti dar keturi dydžiai.

Kaip ir kiti BKT produktai, ši naujovė buvo kuriama tiesiogiai bendradarbiaujant su naudotojais ir atsižvelgiant į jų atsiliepimus ir deklaruojamus poreikius. Bendrovės tikslas yra kurti ir gaminti gausų ir platų produktų asortimentą, skirtą specializuotai technikai ir orientuotą į bet kuriuos naudotojų poreikius.

Siekdama šių tikslų, bendrovė BKT investavo į naujos vikšrų gamyklos statybas Bchudžo mieste įsikūrusio gamybinio komplekso teritorijoje.

AGRIFORCE BK T71 — tai pirmasis BKT kuriamos vikšrų serijos modelis. Ateityje bendrovė planuoja gaminti guminius vikšrus, skirtus ne tik žemės ūkio, bet ir statybos technikai.

Foto galerija