STARCO kompanija parodoje «Ka pasesi... 2015»

08.06.2015

2015 m. kovo pabaigoje Aleksandro Stulginskio universitete, kuris randasi Kaune, vyko Tarptautinė žemės ūkio paroda „Ką pasėsi... 2015“. Tai dvidešimtoji pavasarinė ir iš viso keturiasdešimtoji paroda vykusi Universitete.

Ka pasesi... 2015

Parodoje dalyvavo firmos iš užsienio: Lenkijos, Vokietijos, Latvijos, Didžiosios Britanijos. Parodą aplankė svečiai iš 19 pasaulio šalių. Per tris dienas parodoje pabuvojo apie 100 tūkst. žmonių.

Mūsų stendas NrС8 buvo įrengtas atviroje lauko aikštelėje.

Ka pasesi... 2015

Pagrindinis dėmesys parodoje buvo skirtas BKT gamybos padangų reklamai. Visiems specialistams buvo pateiktas pagrindinis asortimentas su kainomis specialioms padangoma, buvo dalinama reklaminė medžiaga: kamuoliai, tušinukai su BKT logotipu.

Antrasis dėmesio akcentas buvo skirtas sudvejintoms STARCO GS ratų sistemoms: buvo sudaryti pagrindinio asortimento sąrašai ir kainos. Lankytojai labai domėjosi sudvejintų sistemų ratais, jų panaudojimo privalumais.

Ir dar viena naujiena: MTM ratai (skirti konkretiems tarpueiliams).

Parodos metu buvo platinama techninė informacija apie STARCO įmonių gaminamą produkciją. Specialistams pristatėme didelį STARCO padangų ir ratų katalogą.

Galima pozityvi išvada: STARCO logotipas Lietuvoje - žinomas. Ūkininkai ir prekiautojai domisi mūsų parduodama produkcija.

BKT ratų galerija

STARCO firma BKT ratus tiekia traktoriams ir žemės ūkio technikai. Mes esame oficialūs BKT produkcijos platintojai.

Fotografijos iš „Ką pasėsi... 2015“ parodos.

#GALLERY_ID_32#