HONDA Švedija keturračiams komplektuoti pasirinko ratų komplektą STARCO BIG FOOT

29.07.2014

Gamyklinės komplektacijos ratlankiai ir padangos tenkina daugumą keturračių naudotojų, ypač tais atvejais, kai jų poreikiai yra orientuoti į įprastinį kelią arba lengvą bekelę. Tačiau mes stebime keturračių populiarumo augimą tarp profesionalių naudotojų žemės ūkio, miško ruošos, medžioklės ir bekelės turizmo sektoriuose.

ATV HSR27HD 500

Dauguma keturračių serviso rinkos tiekėjų gali sumontuoti ratus, kurie, palyginti su gamykliniais, bus didesnio dydžio ir už juos pranašesni funkciniu požiūriu. Tačiau eiliniam naudotojui yra sudėtinga savarankiškai išsirinkti ratlankių su padangomis komplektą, kuris būtų saugus ir tinkamas konkrečiam keturračio modeliui. Pažymėtina yra ir tai, kad gamyklinių ratų pakeitimas gali nulemti keturračio stabilumo ir eigumo savybių pokyčius ir daryti neigiamą įtaką jo saugumui ir eksploatavimo ekonomiškumui, be to, neįgaliotų asmenų intervencijos atveju gamintojo suteikiama garantija gali netekti galios.

STARCO turi ilgametę patirtį keturračių, o būtent keturračių padangų, ratų komplektų ir sudvejintų ratų komplektų, tiekimo rinkoje. Įmonė, kurios inžinieriai ištyrė įvairių keturračių modelių funkcinę paskirtį, džiaugiasi galėdama bendradarbiauti su žinomiausiais keturračių gamintojais ir tiekėjais.

Pasitikite vieną iš STARCO naujovių keturračiams skirtų komplektuojančių dalių rinkoje – Honda ratų komplektą, kurį sudaro keturi plieniniai ratlankiai ir keturios padangos. Šis komplektas yra pagamintas ir išbandytas specialiai švediškajai Honda gamyklai.

Big Foot komplektui sukurti STARCO specialistai naudojo tvirtą plieninį ratlankį, suprojektuotą STARCO ir gaminamą neseniai modernizuotoje Beli Manastir (Kroatija) gamykloje, ir tvirtas padangas Bear Claw, kurių gamintoja yra įmonė Kenda.

Palyginti su gamykliniais ratlankiais, plieniniai ratlankiai STARCO pasižymi didesniu bendru patvarumo rezervu, jų briaunelė yra storesnė, ratlankiai yra su ventilio apsauga, ir, žinoma, visas ratlankio paviršius yra padengtas STARCO elektroforezine danga, kuri užtikrina patrauklią išorinę išvaizdą ir ilgalaikį atsparumą korozijai trinties į kietą gruntą sąlygomis. Naujų plieninių Honda ratų plotis priekyje yra 10”, gale - 12”, o didžiausiasis skersmuo - 27”. Standartinių ratų plotis paprastai yra 8”, o skersmuo - 25”. Kai kuriose šalyse STARCO internetinėse parduotuvėse galima užsakyti ir kitokių dydžių ratlankių, tarp jų lengvojo lydinio ratlankių.

Kenda padangos Bear Claw atitinka jų pavadinimą, kuris, išvertus iš anglų kalbos, reiškia „Lokio nagas“, nes užtikrina puikų sukibimą su itin sudėtingais paviršiais. Iki 27 colių padidintas skersmuo leidžia Honda keturračio varikliui perduoti didelę galią esant didžiausioms apsukoms, keturratis tokiomis eksploatavimo sąlygomis nepraranda stabilumo, yra patikimai ir saugiai valdomas.

ATV Big Foot - Hello Gunnar

Be Honda komplekto siūlomi panašūs ratų komplektai STARCO Big Foot wheel, skirti kitų markių keturračiams.

Anksčiau tebuvęs priemonė pramogoms, ilgainiui keturratis tapo patikima transporto priemone, kurią reiklūs naudotojai naudoja įvairiai ūkinei veiklai vykdyti. STARCO komplektas Big Foot leidžia profesionaliems naudotojams padidinti keturračio funkcionalumą, užtikrinti geresnį eigumą ir investicijų keturračiui įsigyti rentabilumą.