Gamykloje, gaminančioje žinomą nealkoholinį gėrimą, padangos STARCO Tusker naudojamos japoniškam šakiniam krautuvui

20.10.2014

Nuotraukoje – besuodės padangos STARCO Tusker, gaminamos STARCO Lanka gamykloje. Tai yra „premium“ klasės padangos, kurias galima eksploatuoti „24/7“ (dvidešimt keturių valandų per parą, 7 dienų per savaitę) režimu, t. y. beveik be pertraukų. Žinoma, įsivaizduoti šakinį krautuvą, veikiantį ištisą parą ir be pertraukų, yra sudėtinga, tačiau pažymėtina, kad padangas galima eksploatuoti tris pamainas iš eilės.

Gamykloje, gaminančioje žinomo prekės ženklo nealkoholinį gėrimą, šakiniai krautuvai naudojami su besuodėmis padangomis STARCO Tusker

Dažniausiai besuodės padangos naudojamos maisto pramonės objektuose ir ten, kur yra taikomos švariosios technologijos. Šiuo konkrečiu atveju besuodės padangos naudojamos Toyota krautuvams vienoje iš nealkoholinius gėrimus gaminančių Rytų Europos gamyklų.

Gamykloje, gaminančioje žinomo prekės ženklo nealkoholinį gėrimą, šakiniai krautuvai naudojami su besuodėmis padangomis STARCO Tusker

Šios padangos yra itin atsparios nusidėvėjimui. Mes ne vienąsyk esame išbandę šį modelį ir bandymų rezultatus palyginę su kitų pirmaujančių prekės ženklų produktais. Visais atvejais padangų STARCO Tusker bandymų rezultatai džiugino – dažniausiai šių padangų savybės lenkė pasaulyje pripažintų konkurentų produktus, blogiausiu atveju jiems nenusileido, ir visais atvejais STARCO Tusker padangų kaina buvo žemesnė. Pažymėtina, kad alaus įmonės, priklausančios Carslberg įmonių grupei, atsiliepime nurodyta, kad „šios padangos mažiau nusidėvi, nesusisluoksniuoja, atplaišos neatšoka. Padangos yra lengvai valdomos ir itin atsparios“.

Siūlome ir Jums išbandyti STARCO Tusker padangas Jūsų naudojamam krautuvui. Prašome kreiptis į mūsų pardavimo skyrius ir ten aptarti galimybę išbandyti mūsų padangų eigumą realiomis eksploatavimo sąlygomis.