2017 m. vasrio mėn.10d. UAB „STARCO“ pakeitė pavadinimą. Nuo šiol bendrovė vadinasi UAB „Bohnenkamp“.

10.02.2017

Gerbiami klientai ir UAB „STARCO“ partneriai, informuojame Jus apie pasikeitusį mūsų įmonės pavadinimą.

2017 m. vasrio mėn.10d. UAB „STARCO“ pakeitė pavadinimą. Nuo šiol bendrovė vadinasi

UAB „Bohnenkamp“.

Šis įvykis – tai paskutinis etapas įgyvendinant susitarimą dėl „verslo stiprinimo strategijos“ tarp Bohnenkamp AG (Vokietija) ir STARCO Europe A/S (Danija) kompanijų. Jau ir ankščiau informavome, kad pagal šį susitarimą nuo 2016 m. liepos 1 d. kompanija „STARCO Eastern Group” prisijungė prie Bohnenkamp Group.Tai mums suteikė galimybę tapti stipresniu ir patikimesniu partneriu padangų, diskų, komplektinių ratų ir kitų komplektacijos priedų tiekimo srityje, tobulinti inžinerines žinias ir pagerinti santykius su klientais.Jau šiandiena mes galime pasiūlyti platesnį prekių asortimentą, aukštesnio lygio prekių pasiekiamumą sandėlyje ir puikų aptarnavimą.

Pasikeitus pavadinimui, pasikeitė antspaudas ir firminis kompanijos blankas. Visi kiti rekvizitai: registracijos numeris, juridinis ir buveinės adresai, banko duomenys – nepasikeitė.

Pakeitę pavadinimą, mes vykdysime visus įsipareigojimus, prisiimtus iki jo pakeitimo, dirbsime toliau, nereikalaudami pakeisti, nutraukti ar kažkokiu kitokiu būdu atnaujinti sudarytas sutartis ir kitus galiojančius dokumentus.

Kompanija, pasitelkusi savo darbuotojus, ir toliau visiems esamiems klientams suteiks visapusišką paramą.

Mes sakome Jums AČIŪ už tai, kad dirbate su musų kompanija, ir nuoširdžiai tikime, kad ir ateityje bendradarbiavimui Jūs pasirinksite mūsų profesionalią, patyrusią ir patikimą kompaniją.

STARCO Bohnenkamp

Sveiki atvykę į UAB „Bohnenkamp“!


Glaustai apie Bohnenkamp AG

Įkurta 1950 m. Osnabriuke, BOHNENKAMP AG yra viena iš pirmaujančių Europoje padangų ir ratų tiekėjų pramoninei, žemės ūkio, kalnakasybos ir kitai spec. technikai, taip pat krovininiams automobiliams ir priekaboms. Kompanija taip pat siūlo platų ašių ir kitų žemės ūkio įrenginiams skirtų komponentų asortimentą.

2016 metų liepos 1 d. pagal susitarimą apie „verslo stiprinimo strategiją“ tarp Bohnenkamp AG (Vokietija) ir STARCO Europe A/S (Danija) kompanijų, „STARCO Eastern Group” prisijungė prie Bohnenkamp Group.

Šiandiena kompanija, kurioje dirba daugiau nei 480 darbuotojų, savo produkciją siūlo Vokietijoje, Austrijoje, Beniliukso šalyse, Norvegijoje, Slovakijoje, Čekijoje, Vengrijoje ir Lenkijoje. Bohnenkamp rytų grupė dirba Latvijoje, Lietuvoje, Estijoje, Rusijoje, Ukrainoje, Baltarusijoje ir Kazachstane.

Kompanija, turinti 65-rių metų patirtį, yra patikima verslo santykių garantija.